Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Kanta-asiakkaat

Liity nyt Kehäkukan kanta-asiakkaaksi ja hyödynnät parhaimmat edut!

Asiakkuus alkaa siitä, kun hakemus on täytetty asianmukaisesti liikkeessämme. Kanta-asiakkuus on maksutonta, eikä se velvoita asiakasta mihinkään. Kanta-asiakaskorttia voivat käyttää samaan perheeseen kuuluvat henkilöt.

Tarjoamme kuukausittain houkuttelevia tarjouksia, kanta-asiakkaana saat myös tietoa tapahtumistamme sekä ajankohtaisista teemoista. Etujen saamiselle ei ole euromääräistä alarajaa, eikä vähimmäisostokertoja. Eduista tiedotetaan sähköisesti niille asiakkaille, jotka ovat antaneet tähän suostumuksensa. Ja seuraamalla meitä Facebookissa saat aina tiedot tarjouksista ensimmäisten joukossa.

Kanta-asiakkaana saat merkinnän jokaisesta ostokerrasta. Kun kortti on täynnä, olet kerryttänyt 5% kortin ostojen summasta. Tämän alennuksen voit käyttää valitsemanasi ajankohtana.

Kanta-asiakashakemuksessa ilmoitetut tiedot tallennetaan Kehäkukan kanta-asiakasrekisteriin. Tietojen tallentamisen tarkoituksena on asiakassuhteen hoito. Asiakkaan tietojen käsittely on luottamuksellista, eikä niitä luovuteta tai siirretä toiselle osapuolelle.

Kanta-asiakastarjouksissa olevien tuotteiden osalta tarjous on voimassa aina niin kauan kuin tavaraa riittää. Tarjoustuotteiden loputtua tarjolle ei laiteta korvaavaa tuotetta.


Kanta-asiakkuuden rekisteriselosteen 1.4.2016 voit lukea tästä.