Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Monipuoliset ja luotettavat maksutavat

Haluamme tehdä maksutapahtumastasi mahdollisimman helpon, siksi tarjoamme monipuoliset ja turvalliset maksutavat, joista löydät varmasti sopivan vaihtoehdon itsellesi.

Myymälässä

Voit maksaa käteisellä tai Visa Electron, Visa/MasterCard Debit ja Credit -korteilla.

Yritysasiakkaat

Yritysasiakkailta veloitamme laskutuslisän (4.00 €) laskulla maksettaessa.

Ennakkomaksut

Tilauksen voi maksaa myös ennakkoon tilisiirtona suoraan Nordean tilille (FI 22 1745 3000 2870 70). Huomioithan, että tilisiirrot eri pankkien välillä välitetään muutaman työpäivän viiveellä. Maksusuorituksen tulee näkyä tilillämme ennen kuin tilaus voidaan ottaa käsittelyyn.

Verkkokaupan maksutavat

Voit maksaa mm. Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Voit maksaa verkkokaupan tilauksesi myös pankki/luottokortilla, Mobilepaylla, Pivolla, tai Walley Laskulla/Osamaksulla.

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Lue lisää verkkomaksutavoista maksupalveluntarjoajan sivuilta: Tietoa maksamisesta

Maksunvälittäjän yhteystiedot

Paytrail Oyj
Y-tunnus: 2122839-7
Innova 2, Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 020 718 1830
www.paytrail.com

Paytrail

Lue myös kohdat: Sopimusehdot sekä Maksupalveluehdot