Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Tilaus ja toimitus

Kerro meille toiveesi

Oli kyseessä sitten syntymä-tai nimipäivät, vauvaonnittelut tai kastejuhlat, morsiuskimppu, osanottokimppu tai hautajaiskukat - teemme kaikki toivomuksesi mukaan.

Tilauksen tekeminen

1. Verkkokaupasta: Näin voit lähettää kukat suoraan toivomaasi osoitteeseen tai tilata valmiiksi ja noutaa itse myymälästämme. Verkkokaupassamme voit maksaa tilauksen pankki/luottokortilla tai verkkopankkitunnuksilla.

2. Sähköpostilla tai puhelimitse: Näin kukat ovat noudettavissa myymälästämme toivomanasi ajankohtana.

Mikäli me toimitamme kukat perille, on tilaus maksettava ennen toimitusta joko myymälässämme tai suoraan Nordean tilille FI 22 1745 3000 2870 70 (Huomioithan maksun saapumisen kestossa muutaman pankkipäivän!). Sähköpostitilauksiin lähetämme aina vahvistusviestin että tilaus on vastaanotettu.

Yritysasiakkaille lähetämme laskun, johon lisäämme 4€ laskutuslisän.

Toimitus

Toimitamme kukkatervehdyksen puolestasi. Kuljetamme kukkia Hyvinkäälle sekä lähiympäristöön. Kuljetushinnat määräytyvät matkan pituuden mukaan, pienin kuljetusmaksuon 10€. Arkisin saman päivän kuljetuksiin on tilaus tehtävä klo 15.00 mennessä, lauantainkuljetuksiin on tilaus tehtävä viimeistään perjantaina klo 15.00. Sunnuntaisin meillä ei ole kotiinkuljetusta.

Kuulumme myös kansainväliseen Interflora-ketjuun ja välitämme näin kukkia halki Suomen sekä ympäri maailmaa. Interflora välitysmaksu on 18€. Ulkomaille lähtevät tilaukset on tehtävä vähintään kaksi päivää ennen toimitusta.

Asiakkaan vastuu

Asiakas vastaa aina toimitustiedoista. Mikäli tilausta ei voida viedä perille virheellisen osoitteen vuoksi, toimitusmaksua ei palauteta.
Huom! Interflora tilauksissa otettava huomioon, että joillekin paikkakunnille lisätään erillinen toimituslisä.

Jos vastaanottaja ei ole kotona, kukkalähetys jätetään oven taakse sään sen salliessa. Muussa tapauksessa yritämme tavoittaa vastaanottajan sopiaksemme toisen vientiajan tai noudon myymälästämme.

Vientiä tiettynä kellonaikana emme välttämättä pysty toteuttamaan. Jos kyseessä on erikoistilaus tai toivottu kellonaika, sovi ne etukäteen kanssamme.

Huomioithan, että valikoimamme muuttuu jatkuvasti vuodenaikojen mukaan, joten kaikkia kukkia ei ole jatkuvasti saatavilla. Toimitamme tilattua kukkaa, siihen annettua vaihtoehtoa tai sitä lähinnä vastaavaa. Suuremmissa muutoksissa olemme aina ensin yhteydessä tilaajaan.

Reklamaatiot

Jos kukkien laadussa tai tilauksen sisällössä on aihetta valitukseen, hyvitämme tapahtuneen uusilla kukilla. Valitus on tehtävä heti kukkien saamisesta sekä esittämällä toimitetut kukat myymälässämme.